Политика приватности

Заштита личних података на интернет страници www.ninicniskogradnja.com

Нинић нискоградња д.о.о. је свесна чињенице да су корисници који посећују наше њеб странице забринути за податке које су доставили он-лине, те се питају како се исти чувају и користе.

Како бисмо решили тај проблем и показали да смо се обавезали на заштиту личних података, израдили смо и спроводимо политику заштите личних података на својим Интернет страницама, те Вас молимо да је с времена на време проверите, с обзиром на могуће измене.

Прикупљамо само оне личне податке који су нам добровољно достављени. Не захтевамо од Вас да нам пошаљете те податке како бисмо Вам омогућили приступ на наше странице и не тражимо да откријете више података него што је заиста потребно за учествовање у некој активности на нашим страницама.

Личне податке првенствено прикупљамо како би могли да Вам пошаљемо измене и новости електронском поштом, да Вас укључимо у учествовање у наградним играма те обавестимо победника, пошаљемо публикације, брошуре и други рекламни материјал и одговоримо на Ваша питања или савете. Не продајемо, не преносимо, не откривамо податке које прикупимо на нашим њеб страницама никоме изван Нинић нискоградња д.о.о без Ваше дозволе, осим у случајевима када је то потребно ради извршавања наших законских обавеза, у случајевима прописаним законом, у случајевима када сте Ви сами објавили те податке.

Нинић нискоградња д.о.о. не сакупља податке малолетних особа. Уколико сте малолетни, молимо Вас да нам не шаљете било какве личне податке о себи, што укључује Ваше име, презиме, адресу пребивалишта, број телефона или е-маил адресу. Преношење личних података од стране малолетника не би се смело одвијати без одобрења родитеља или старатеља. Уколико би упркос томе уследило успостављање контакта на иницијативу малолетне особе, у случају преношења личних података од стране малолетне особе Нинић нискоградња д.о.о. изричито одбија примање било каквих захтева материјалне или нематеријалне природе који произлазе из обраде такве намере контакта.

Можете затражити преглед свих личних података које смо од вас добили. Можемо на Ваш захтев ажурирати, исправити или брисати те податке (ако се дотични подаци још увек налазе у нашим базама података), или убудуће престати да користите те податке. Ако желите да остварите то право, једноставно нам се јавите.

Слањем личних података Нинић нискоградња д.о.о. испитаник се не одриче права која су загарантована прописаним законима Републике Србије којима се штите лични подаци, а посебно права да затражи исправку или брисање властитих личних података из наше базе ако су исти непотпуни, нетачни или неажурни или њихова обрада није у складу с одредбама прописаних законима Републике Србије.

Тајност података

Нинић нискоградња д.о.о. се обавезује да личне податке неће учинити доступним трећим лицима, објављивати, нити давати трећим лицима на коришћење без претходне сагласности корисника на којег се односе лични подаци.

Желимо да нагласимо да приликом посете овим страницама Ваши лични подаци остају тајни, осим уколико не желите да их добровољно откријете.

Обавезујемо се да, осим у сврху законске истраге, нећемо другим странама дати податке које смо примили.

Податке који се приступом на Интернет страницу аутоматски уписују, а нису лични подаци (врсте претраживача, број посета, време проведено на страницама и сл.) Нинић нискоградња д.о.о. има право да користи искључиво ради оцене посећености Интернет странице и ради побољшања њеног садржаја и функционалности.

Слање порука електронском поштом

Када нам шаљете електронску пошту (е-маил) са личним подацима по којима Вас је могуће идентификовати, било путем е-маил поруке са питањем или коментаром, или путем обрасца који нам достављате електронском поштом, ми те податке користимо у сврху испуњења Ваших захтева.

Сви запослени у Нинић нискоградња д.о.о. и пословни партнери одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Неовлашћени покушаји слања или измене података на овој локацији строго су забрањени.

Анкете и упитници

Повремено на нашим страницама спроводимо анкете и упитнике. Подаци које прикупимо тим анкетама и упитницима користе се искључиво за потребе Нинић нискоградња д.о.о. Ако на некој нашој страници објавимо узорак одговора на анкету, такав узорак не садржи личне податке.

Нинић нискоградња д.о.о. не може преузети одговорност за евентуалне штете настале употребом информација са ових страница у сврхе које излазе изван оквира њихове предвиђене намене. Ако имате било каква питања или нејасноће у вези са нашом политиком заштите личних података, или у вези са Вашим искуствима са овом интернет адресом, молимо Вас да нам се јавите.